Χριστουγεννιάτικη Γιορτή

Λεπτομέρειες

PC080077

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 23/12 στις 9.30 το πρωί, η χριστουγεννιάτικη γιορτή του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου. Αν και όπως ξέρετε τα σχολεία του δήμου παρέμειναν κλειστά, παρόλα αυτά, πολλοί μαθητές και γονείς αψήφησαν το κρύο και το χιόνι και μας επιφύλαξαν μια ευχάριστη έκπληξη, τιμώντας μας με την παρουσία τους.

Διαβάστε όλο το άρθο...

Τα παιδιά των δύο σχολείων ένωσαν το κέφι και τις φωνές τους, χαρίζοντάς μας όμορφες στιγμές, ενώ ταυτόχρονα μας ταξίδεψαν στα παιδικά μας χρόνια, και στις αντίστοιχες δικές μας χριστουγεννιάτικες γιορτές.

Κοντά μας βρέθηκε και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων, με όμορφα δώρα για τα παιδιά και νοστιμότατα σοκολατένια κεράσματα για μικρούς και μεγάλους. Στο τέλος της γιορτής ο Άγιος Βασίλης μοίρασε τα δώρα στα παιδιά.

Κλείνοντας ο σύλλογος διδασκόντων του 2ου Δημοτικού Σχολείου, σας εύχεται ολόψυχα καλά Χριστούγεννα και ένα νέο έτος γεμάτο υγεία, αγάπη, ευτυχία, ομόνοια, αδελφοσύνη, ελπίδα, όνειρα, φαντασία, δημιουργικότητα, αλληλεγγύη, ευημερία και ειρήνη για όλο τον κόσμο!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση...


 

   
© 2ο 12θέσιο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Φλώρινας - Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος