Ευχές για τα Χριστούγεννα μέσω ψηφιακών χαρακτήρων

Λεπτομέρειες

Στα πλαίσια του μαθήματος Πλήροφορικής στο 2ο Δημοτικό Φλώρινας, οι μαθητές δημιουργούν ψηφιακούς χαρακτήρες και προσθέτουν την φωνή τους  με ηχογράφηση ή πληκτρολόγηση στο αvatar στέλνοντας τις ευχές τους για τα Χριστούγεννα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τους ψηφιακούς χαρακτήρες που έφτιαξαν οι μαθητές της 5ης Δημοτικού (πατήστε το play για να ακούσετε το Voki)

ΤΜΗΜΑ Ε1                                                                                ΤΜΗΜΑ Ε2

Μικροί Δημιουργοί #2

Λεπτομέρειες

η συνέχεια...

 

Μικροί Δημιουργοί

Λεπτομέρειες

eikona5Ένας από τους ομορφότερους τρόπους έκφρασης της δημιουργικότητας και της φαντασίας των παιδιών είναι η ζωγραφική. Δείτε τις εκπληκτικές εικόνες που δημιούργησαν στο μάθημα των καλλιτεχνικών. Σε πολλές από αυτές μπορείτε να διακρίνετε, ακόμα και αν δεν έχετε εξειδικευμένες γνώσεις, τον εκκολαπτόμενο αυριανό καλλιτέχνη! Όλοι έχουμε ταλέντα και κλήσεις! Το σημαντικό και ιδανικό είναι να τα ψηλαφούμε, να τα διακρίνουμε, να τα αναδεικνύουμε και να τα καλλιεργούμε από μικρή ηλικία. Από αυτή τη σελίδα ας προβάλλουμε μερικές από τις δημιουργίες των παιδιών μας, και ας ταξιδέψουμε σε έναν κόσμο εικόνων, χρωμάτων, ονείρων, φαντασίας.

Το παρόν άρθρο θα εμπλουτίζεται διαρκώς με νέες δημιουργίες των παιδιών, καθώς η διαδικασία ψηφιοποίησης είναι χρονοβόρα. Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι.

 
   
© 2ο 12θέσιο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Φλώρινας - Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος