Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών

Λεπτομέρειες

Στις 27-3-2012 και ώρα 6:00μ.μ. υλοποιήθηκε ενδοσχολικό σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στο 2ο Ολοήμερο 12/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας, που αφορούσε τους εκπαιδευτικούς του σχολείου. Στο σεμινάριο παρευρέθησαν και χαιρέτησαν ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Π. Νώτας και η Σχολική Σύμβουλος 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας κ. Ό. Μούσιου-Μυλωνά.  Η εισηγήτρια του σεμιναρίου κ. Ε. Τριανταφυλλίδου-Λεσπουρίδου, γιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας έθιξε ζητήματα πρώτων βοηθειών (σύμφωνα με τα νέα δεδομένα της ιατρικής), που αφορούν την σχολική ζωή. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου δόθηκε η ευκαιρία στους εκπαιδευτικούς να ασκηθούν στην ΚΑΡΠΑ (Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση).
Ο Σύλλογος διδασκόντων του 2ου Ολοήμερου 12/θεσίου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας ευχαριστεί θερμά τη  γιατρό κ. Ε. Τριανταφυλλίδου-Λεσπουρίδου, για τη συμμετοχή της στο σεμινάριο και την μετάδοση των απαραίτητων γνώσεων πάνω σε ζητήματα Πρώτων Βοηθειών, καθώς και τον πρόεδρο του Νοσοκομείου Φλώρινας κ. Γκώγκο για το ενδιαφέρον του στην οργάνωση του σεμιναρίου.
                                                                      O Διευθυντής
                                                                 Ιωάννης Δαϊκόπουλος

 

   
© 2ο 12θέσιο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Φλώρινας - Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος